Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Curcanul de la Mesopotamia cunoaste reteta poftei

/
/
5 Views

Weekend-ul asta mi-a ”cotcodacit” pofta dupa curcanul de la Mesopotamia.

Am mancat prima data de la Mesopotamia acum vreo 2 ani. Inainte si dupa sa mananc la Mesopotamia, abonat la Socului, Spartan, Marius, Calif, La Turcu etc. O sharma la 2-3 zile. Am sarit de la 95 la 116 in mai putin de 6 luni. N-am o problema, o sting cu Cola.

Nu recomand curcanu de la Mesopotamia pentru ca sunt mizerabili cei de la Socului, Spartanul s-a stricat (pacat de sosurile alea, carnea e praf!), la Marius (pacat de carne, celelate ingrediente sunt nefacute), La Turcu, bleh! Ci recomand curcanul pentru gust. Stiu, gusturile nu se discuta! Dar recomand cu toata pofta.

Si sa nu uitati: Pentru sanatatea dumneavoastra, evitati excesul de sare, zahar si grasimi 🙂

This div height required for enabling the sticky sidebar